Wednesday, October 3, 2012

GOT IT! Ja ho tinc!

Got a new bike, and I LOVE it. OMGoodness, it is a beauty...almost as good as my beloved bike in Canada.  In TO I have a rigid Specialized Stumpjumper from the early 90s with a mixture of XT and XTR components, a seat that fits me perfectly, cages, lock, rack, water bottles....stickers, extended handles, I've cut down the handlebars, re-jigged the break levers, the chain and sprockets are starting to wear, but she is a beauty.

He comprat una bici nova i me l'ENCANTA.  És preciosa....quasi tan bona com la meva bici a Canada.  En Toronto tinc una Specialized Stumpjumer (rigida) del any 90? amb una combinació de components XT i XTR, un seient que està exactament la meva mida, gàbies per aigua, un candau, una porta-equipatge, enganxines, extensions per la barra on posis les mans que ho vaig tallar també, que no siguin tant ample, els frenes vaig canviar que sigui més senzilles per les meves mans que són força grans, però encara no tant gran com les d'un home.  La cadena i les plates ja estan una mica gastades, però....

The same bike new (not rigid, they don't do that anymore) is WAY out of my league financially.....but I got a super sweet bike:  Specialized Myka, HT, (hard tail, no suspension on the rear wheel) She is fast, agile, smooth, quick and FUN.  You should see my smiling face, I am DYING to go out and ride her.  SWEET!  They sold me a rack at a 10% discount, gave me a bottle and cage, installed both and replaced the pedals for ones that have cages, for free.  Plus in 2 months I can bring the bike in for a revision.  SWEET SERVICE!  And they weren't even FAINTLY patronizing.  Just plain good service.

La mateixa tipus de bici (no rigida, perquè ara no ho fan) està MOLT més cara del que puc fer ara, però he comprat una bici que és una vici....super bé.  Una Specialized Myka HT (hard tail, que vol dir que no té suspensió a la roda de darrer).  És rapida, àgile, i divertida.  Hauries de veure la meva cara, amb un somriure...tinc tantes ganes de pujar-la i anar!  Que BÉ!  M'han donat un descompte de 10% per la porta equipatge, m'han donat una ampolla per aigua i la gàbia i han muntat tots dos i han canviat les pedals per uns que portar punters (?) una mena de gàbia per els peus...gratuït!  També d'aquí dos mesos, em faran una revisió de la bici, gratuïta.  Quina manera amb els clients.  He anat avui amb unes poques ganes, de vegades els homes qui treballen en botigues de bicis poden ser una mica pesat, però no.  Simplement una manera amb els clients molt bona.




But I can't take her out for a spin yet.  I've signed up, yesterday, for a 10K race next weekend.  As I have done very very little running of late, this requires a little work.  Going to put in 7K tomorrow, and then take it from there, a 5K or two and a 3K probably next Tue or Wed.....then race day!  I was getting nervous about finishing in time, when I realised that I WALK 10K in less time than is allowed for running it.  I should make the cutoff.

Però no puc muntar-la i anar a jugar, encara.  Ahir, o abans d'ahir, vaig apuntar-me (i l'home) per una cursa de 10K per el cap de setmana que ve i que no hagi anat a córrer molt, últimament, tinc una mica de treball que haig de fer.  Demà faré 7K, i desprès un o dos de 5K i un de 3 dimarts o dimecres....  Estava posant-me una mica nerviosa amb el tema d'acabar amb els temps que ens deixen, i m'he fixat que puc caminar la distància en menys temps que ens deixen.  Em sembla que acabaré.

Small, quick, fast and fun.  Now THIS is commuting!  Petita, rapida, àgil i divertida.  Això és per anar a treballar.



3 comments:

Beth said...

I had no idea you were such a bike connoisseur!
As for the “go go go go!” you left for me – it’s you who never stops! :)

Anonymous said...

Looks nice :). Same as Beth, didn't know you were a bike freak ;). Did you also get pink streamers to go with it? I mean, it's mandatory to have streamers on a bike, right?

oreneta said...

Bike freak without a bike for ages, certainly since I started the blog....

Haven't found pink streamers yet, but when I do! ON!!!